samen met de tijdslijn aan de slag!

Elke verandering begint bij een eerste stap, daar is moed en doorzettingsvermogen voor nodig. Het is de start waar vervolg stappen uit voortkomen waardoor je steeds dichter bij jouw Happy Lifestyle komt. Het vooruitzicht om je gezondheid in eigen hand te nemen om energiek en vitaal te kunnen zijn geeft een enorme stimulans.

Tijdens de intake krijgen wij inzicht over de eventueel aanwezige klachten en jouw huidige leefstijl. Het is belangrijk te weten wat je graag wilt bereiken met de behandeling. Wil je van je klachten afkomen? Je darmgezondheid bevorderen? Wil je een goede Lifestyle bereiken of je huidige updaten? Of wellicht je natuurlijke gewicht bereiken? Of een jaarlijkse check-up?

"Ik vond/vind Bianca zeer professioneel en heel prettig in de omgang. Zij komt over als deskundig en ter zaken. Wat ik met name heel fijn vond was dat ze ruimte liet voor eigen invulling van het gebruik van de supplementen. Een aanrader!"

Voor elke optie zijn er verschillende mogelijkheden; voor de ene persoon zijn er losse consulten beschikbaar en spreek je elke 3 a 4 weken af en de ander heeft meer baat bij een compleet pakket.

Heb je al vaak iets geprobeerd en lukte het achteraf toch niet en kwamen de klachten terug? Verandering en een nieuwe routine opbouwen kost tijd; het lichaam moet langzaam aan veranderingen wennen. Het is niet gedaan met een paar supplementen alleen, hier komt een hele leefstijlomslag bij kijken. Langere trajecten levert een hogere slagingskans op. De pakketten leveren je in een korte tijd veel informatie op, hoe het met je huidige gezondheid is in de breedste zin van het woord, en kan je zelf mee aan de slag. Mocht je op een gegeven moment de motivatie missen dan is een belletje al genoeg. Ik sta voor je klaar!

Voor meer informatie over de pakketten bel mij op 06-1139-9235


De EMB test geeft een breder en dieper beeld dan de reguliere bloedtest. Als je na de reguliere bloedtest niet opknapt kan de EMB test meer uitkomt bieden. Tenslotte is meten weten toch? Door de EMB test(via een vingerprikje)krijgen we volledig inzicht over wat er aan jouw gezondheid scheelt. Er kunnen vitaminen tekorten zijn ontstaan of andere belastende dingen spelen die klachten veroorzaken. De zeer uitgebreide rapportage geeft heel veel informatie en mogelijk antwoord over de mogelijke klachten.

Wil jij je weer energiek voelen en beter in je vel dan is een EMB pakket het overwegen meer dan waard. Wil je hier meer informatie over neem dan even contact met mij op.


Energetische Morfologische Bloedtest

De EMB test geeft naast reguliere waardes ook eventuele verstoringen, blokkades en belastingen aan. Hier valt te denken aan eventuele blokkades in de organen waardoor bepaalde lichaamsprocessen niet goed verlopen. Zo kunnen de darmen en lever belast zijn waardoor hun werking niet optimaal is waardoor klachten ontstaan. Ook komen er vitaminen- en mineralen tekorten aan het licht en tevens intoleranties, dit zijn belangrijke uitkomsten die door aanvulling van supplementen of het weglaten van bepaalde voedingsmiddelen snel in goede banen te leiden zijn.

Door de EMB test te doen krijgen we inzichtelijk waar de oorzaak van eventuele klachten, intoleranties en tekorten vandaan komen. Ook ontstaat er duidelijkheid waar verbetering ligt met betrekking tot gezondheid en vitaliteit.

De uitslag van de bloedtest is na 3 weken bekend en bespreken wij deze in een nabespreking. Ik geef je tips & trics mee op voedingsgebied, adviseer supplementen of geef je ontspanningstechnieken mee om je Happy Lifestyle sneller te integreren in je huidige leven. Elke maand(ongeveer elke 4 weken via los consult) hebben wij contact om jouw voortgang te bespreken. Ik ben enorm nieuwsgierig hoe je je voelt en of je de aanpassingen goed kunt integreren of dat je het af en toe als lastig ervaart. Elke verandering kost tijd en gaat met vallen en opstaan, daarom loop ik met je mee want je hoeft het echt niet helemaal alleen te doen.

Als jij een energiek gevoel hebt en je veel prettiger in je vel voelt kan het niet anders dat je op de goede weg bent. Een geweldige stimulans om op de ingeslagen weg door te gaan. Je voelt je goed, energiek, fit en krachtig.

"In april 2022 heb ik een EMD test laten doen om te onderzoeken hoe ik mijn spijsvertering kon verbeteren en ook het fit zijn. Na een vingerprik werd een klein buisje bloed gevuld welke werkelijk veel informatie gaf. Mijn voeding is meer aangepast. Tarwe(en gluten)daar ben ik op gaan letten. Sowieso word je je van alles weer zeer bewust na de consulten. Bianca kwam letterlijk en figuurlijk met ideeën voor een ander en heerlijk ontbijt met teff vlokken, gedroogde vruchten en ongebrande noten. En hiervoor neem je graag de tijd om dit te eten. De vitamine B12 is toegevoegd en dit deed mij ook goed."
"Ontzettend interessante ervaring om met Bianca mijn Timeline op papier te zetten. Echt een eyeopener. Fijne sfeer om je te "openen" in vol vertrouwen. Een echte aanrader! Bedankt Bianca."
"Via mijn Personal Trainer doorverwezen naar Bianca. Samen hebben we een tijdlijn gemaakt waarin we op zoek zijn gegaan naar de oorzaak van mijn klachten. Ik heb veel meer inzicht in hoe de klachten zijn veroorzaakt en begrijp dat iets dat lang geleden is veroorzaakt een tijdje duurt om te helen. Op meerdere vlakken is winst te behalen en door het stap voor stap aan te pakken krijgt het lichaam de tijd hieraan te wennen. Volgens Bianca herken ik mezelf volgend jaar niet meer. Een compleet ander, gezond en vitaal mens!"
E-mail verzonden