samen aan de slag, ik heb er zin in!

Gefeliciteerd met de eerste stap om jouw gezondheid naar een hoger plan te tillen!

Elke verandering begint bij een eerste stap, daar is moed en doorzettingsvermogen voor nodig. Het is de start waar vervolg stappen uit voortkomen waardoor je steeds dichter bij jouw Happy Lifestyle komt. Het vooruitzicht om je gezondheid in eigen hand te nemen om energiek en vitaal te kunnen zijn geeft een enorme stimulans.

Tijdens de intake proberen wij inzicht te krijgen over de eventueel aanwezige klachten en jouw huidige leefstijl. Daarnaast is het goed te weten wat je graag wilt aanpakken, is dat gewichtsbeheersing, je darmgezondheid op orde krijgen, een Happy Lifestyle bereiken of je huidige Lifestyle updaten. Voor elke optie zijn er verschillende pakketten en coachingtrajecten die geheel aansluiten op hetgeen jij wilt verbeteren.  Wil je het direct goed aanpakken dan is een coachingstraject van 5 of 9 maanden een goede keus. Waarom? Verandering kost tijd en meer tijdsinvestering levert een hogere slagingskans op. Kortere termijnen zijn een uitstekende impuls om de ingeslagen weg te blijven volgen.

Voor meer informatie over de pakketten en Coachingtrajecten bel mij op 06-1139-9235

De 5 -en 9 maanden coachingtrajecten bevat de EMB test bij start en bij afsluiting van de periode. Het is een goed moment te kijken of het traject het benodigde effect heeft gehad.

De EMB test geeft een breder en dieper beeld dan de reguliere bloedtest. Als je na de reguliere bloedtest niet opknapt kan de EMB test meer uitkomt bieden. Tenslotte is meten weten toch? Door de EMB test(via een vingerprikje)krijgen we volledig inzicht over wat er aan jouw gezondheid scheelt. Er kunnen vitaminen tekorten zijn ontstaan of andere belastende dingen spelen die klachten veroorzaken. De zeer uitgebreide rapportage geeft heel veel informatie en mogelijk antwoord over de mogelijke klachten.

Wil jij je weer gezond en energiek voelen dan is een EMB pakket of coachingtraject inclusief de EMB bloedtest(en) het overwegen meer dan waard. Wil je hier meer informatie over neem dan even contact met mij op.


Energetische Morfologische Bloedtest

De EMB test geeft naast reguliere waardes ook eventuele verstoringen, blokkades en belastingen aan. Hier valt te denken aan eventuele blokkades in de organen waardoor bepaalde lichaamsprocessen niet goed verlopen. Zo kunnen de darmen en lever belast zijn waardoor hun werking niet optimaal is waardoor klachten ontstaan. Ook komen er vitaminen- en mineralen tekorten aan het licht en tevens intoleranties, dit zijn belangrijke uitkomsten die door aanvulling van supplementen of het weglaten van bepaalde voedingsmiddelen snel in goede banen te leiden zijn.

Door de EMB test te doen krijgen we inzichtelijk waar de oorzaak van eventuele klachten, intoleranties en tekorten vandaan komen. Ook ontstaat er duidelijkheid waar verbetering ligt met betrekking tot gezondheid en vitaliteit.

De uitslag van de bloedtest is na 3 weken bekend en bespreken wij deze in een nabespreking. Ik geef je tips & trics mee op voedingsgebied, adviseer supplementen of geef je ontspanningstechnieken mee om je Happy Lifestyle sneller te integreren in je huidige leven. Elke maand hebben wij contact om jouw voortgang te bespreken. Ik ben enorm nieuwsgierig hoe je je voelt en of je de aanpassingen goed kunt integreren of dat je het af en toe als lastig ervaart. Elke verandering kost tijd en gaat met vallen en opstaan, daarom loop ik met je mee want je hoeft het echt niet helemaal alleen te doen. Bij een moeilijk moment kan je altijd een whatsappje sturen en ik ondersteun je. No problem!

Na ongeveer 5 tot 9 maanden doen we een nieuwe bloedtest om te kijken of er werkelijk veranderingen hebben plaatsgevonden. Ben jij ook niet nieuwsgierig?

Als jij een energiek gevoel hebt en je veel prettiger in je vel voelt kan het niet anders dat de 2e bloedtest er heel anders uitziet dan een aantal maanden daarvoor. Een geweldige stimulans om op de ingeslagen weg door te gaan. Je voelt je goed, energiek, fit en krachtig.

E-mail verzonden