wat kan ik verwachten?

Tijdens een intake gesprek proberen we inzicht te krijgen over de klachten en de huidige leefstijl. Door middel van een Energetische Morfologische bloedtest kunnen we erachter komen welke vitaminen tekorten zijn ontstaan of dat er andere belastende dingen spelen die klachten veroorzaken. Door het huidige voedingspatroon, bewegingspatroon en lifestyle onder de loep te nemen en daarin stap voor stap verandering aan te brengen, eventueel met ondersteuning van supplementen, zetten we het herstellingsproces in gang op weg naar een goede gezondheid.

Verandering heeft tijd nodig en bespreken we jouw voortgang tijdens vervolgafspraken in de praktijk. Als onderdeel van een verandering in Lifestyle kan yoga een mooie aanvulling zijn. Het aanleren van de oefeningen en de diepe buikademhaling is een aanwinst voor je lichaam en geest. Ik leer je een aantal yogaoefeningen aan die je in je eigen omgeving in alle rust kunt uitvoeren op het moment dat het jou het beste uitkomt. Je kunt er ook voor kiezen yoga samen, d.m.v. Personal Yoga Training, te blijven doen in de praktijk. Daarnaast is er de mogelijkheid na het consult of via een nieuwe afspraak een massage te boeken; met diverse massagetechnieken spoor ik fysieke klachten op en voer afvalstoffen af. Het samenspel van optimale voeding, bewuste beweging, thuis of in de natuur, en massage geeft het beste resultaat.

Energetische Morfologische Bloedtest

Na de bloedtest heb je volledige duidelijkheid hoe het met jouw gezondheid is gesteld!

Deze bloedtest kijkt net breder en dieper dan de reguliere test bij de huisarts. Als er twijfels zijn over waarom je niet opknapt dan kan deze test je meer informatie geven.

Energetisch: Alle onderdelen in je lichaam hebben een eigen specifiek frequentiebereik. Door deze zichtbaar te maken wordt inzichtelijk of tekorten en/of afwijkingen in jouw lichaam zichtbaar zijn.

Morfologisch: In de reguliere zorg wordt met een bloedonderzoek (Hematologische basistest) vastgesteld of er sprake is van bepaalde afwijkingen in je bloedpatroon. Ze kijken dan intensief naar je rode bloedcellen, witte bloedcellen of je HB.

De uitslag bestaat uit:

 • een uitslag van basis hematologie
 • microscopisch bloedonderzoek (levend bloedanalyse)
 • energetische frequentie uitslag, waaronder:
 • overzicht van vitaminen, mineralen en vetzuren status
 • overzicht neurotransmitters
 • overzicht stress belasting
 • overzicht acupunctuur meridianen
 • belasting op pathogenen (ziekteverwekkers)
 • darmbelasting
 • energetische blokkades
 • overzicht van intolerantie
 • plus een persoonlijk suppletieadvies ter verbetering van de gezondheid.
Hoe gaat de test in zijn werk?

Met een handige (hele kleine) prikpen neem ik wat druppels bloed af uit je vinger. Deze afname is snel gedaan en er is weinig bloed nodig. Je voelt er weinig van! Het bloed wordt vervolgens naar het lab gestuurd waarmee ik samenwerk. Over het algemeen is binnen 2-3 week de uitslag bekend. Op basis van deze uitslag ga ik met je in gesprek en geef ik vervolgens een passend voeding en/of suppletie advies.

Wat toont de bloedtest aan?

Bloedtesten in de reguliere zorg kan bloedarmoede, ijzertekort en bepaalde infecties aan het licht brengen. Maar uit het bloed kan véél meer informatie gehaald worden! Een geheel andere (holistische) benadering van een bloedonderzoek kan belastingen én energetische belastingen aantonen. 

Leverbelasting, darmverstoring Parasiet- en schimmelbelasting (vaak dé reden van darmklachten) Adrenale Status (stress, bijnieren, cortisol, etc.) pH balans (zuurtegraad van je lichaam) B12-status (word je b12 wel echt opgenomen in de cel?) Vitaminen panel (denk aan vitamine D tekort, vit C, A, B1, etc.) Mineralen panel (denk aan magnesiumtekort of zinktekort, etc.) Vrije radicaal belasting Spoorelementen panel (denk aan een tekort aan jodium, koper, etc.) Toxische belasting (te veel gifstoffen in je lichaam) Virale belasting (virus wat zorgt voor vermoeidheid bijvoorbeeld) Bacteriële belasting(Lyme) Pancreasinsufficiëntie (alvleesklier/insulineresistentie).

Tevens worden er reguliere waarden gemeten en geanalyseerd n.l. het aantal bloedplaatjes, rode -en witte bloedcellen, Hemoglobine (ijzer)en Hematocriet.

Naast de informatie uit de vragenlijst en Bravermantest maakt de bloedtest de informatie compleet. Tijdens onze nabespreking leg ik de uitslag van de bloedtest uit en indien nodig voeding- en suppletie advies waarmee jouw nieuwe lifestyle de beste impuls krijgt. De bloedtest kan tussen maandag en donderdag worden afgenomen.

Na 3 tot 6 maanden kijken we met een nieuwe bloedtest(€ 150,00 voor bestaande klanten) of het voedingsadvies een positieve uitwerking heeft gehad en of de supplementen ook werkelijk door het lichaam zijn opgenomen. Als jij een energiek gevoel hebt en je veel prettiger in je vel voelt kan het niet anders dat de bloedtest er heel anders uitziet dan een aantal maanden daarvoor. Een mooie check-up en tegelijkertijd een geweldige stimulans om op de ingeslagen weg door te gaan. Je voelt je goed, energiek, fit en krachtig!

***********************************************************************************************************

BASIC - BETTER - BEST


EMB BASIC

€ 275

Intake - bloedtest - nabespreking met voeding/suppletie advies.   

EMB BETTER

€ 325

Intake - bloedtest - nabespreking met advies - 1 extra consult.

EMB BEST

€ 375

Intake - bloedtest - nabespreking met advies - 2 extra consulten.


Een goede gezondheid is niet een kwestie van geluk alleen, daar heb jij zelf ook invloed op.

Een vreugdevol, energiek en bewust leven is iets dat bereikbaar is.

Ik help je er graag naartoe!

Zullen we even kennismaken?

*****

         =FREE CHOICE?=

Voor mij persoonlijk voelt het fijn de therapeut te kunnen kiezen die verstand van zaken heeft en mij een goed gevoel geeft. Doordat de verzekeraar ieder jaar meer bepalend is in de hoogte van de premie en vergoeding en een onderscheid maakt in gecontracteerde en niet gecontracteerde therapeuten, blijft er weinig tot geen VRIJE KEUZE en bewegingsruimte over voor de therapeut en de hulpvrager.

Het is mijn wens hier anders mee om te gaan. Voor mij voelt het goed dat je zelf mag bepalen waar en aan wie je jouw geld uitgeeft en dus een vrije keuze hebt. Mijn consulten kunnen door iedereen worden bezocht zonder inmenging van de verzekeraar. Het gaat erom dat je de therapeut kunt bezoeken die op dat moment het beste bij je past. Door de maandelijkse aanvullende verzekeringspremie zelf op te sparen behoudt je vrije keuze!


Jouw keuze is altijd goed op het huidige moment. Later zal blijken of dit de juiste keuze is geweest.
Tarieven Oerrijkleven

Telefonische kennismakingsgesprek 15 minuten                   €     0,00

Intake + Bravermantest                                                              €   90,00

Los consult                                                                                   €   65,00

EMB Basic (intake-bloedtest-nabespreking-advies)                 € 275.00

EMB Better (Basic + 1 extra consult)                                         € 325.00

EMB Best (Basic + 2 extra consulten)                                       € 375.00

EMB bloedtest los voor bestaande klanten                             € 150.00

Massage 55 minuten                                                                  €   57.50

Voetreflex 45 minuten                                                               €   50.00

Yoga Personal Training 55 minuten                                         €   55.00

(uitgebreide info massage - yoga www.ayurvedictouch.nl)

Consulten zijn exclusief voedingssupplementen.

Direct na het consult dien je contant of via een betalingsverzoek de betaling te voldoen.

De factuur krijg je digitaal toegezonden.

Bij melding van verhindering tot 24 uur van tevoren wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Bij latere afmelding ben ik helaas genoodzaakt de gereserveerde tijd te factureren.

******************

*****

Heeft u klachten over de behandeling gegeven door Oerrijkleven neem dan allereerst contact met mij op.

Mochten wij hier niet uitkomen dan kan je contact opnemen met de Wkkgz-geschilleninstantie Solopartners.

Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie www.solopartners.nl

E-mail verzonden