werken met mij doen we samen!

Gefeliciteerd met de eerste stap die je hebt genomen om jouw gezondheid naar een hoger plan te brengen. Good for you!

Elke verandering begint bij een eerste stap, daar is moed en doorzettingsvermogen voor nodig. Het is de start waar vervolg stappen uit voort komen waardoor je steeds dichter bij jouw Happy Lifestyle komt. Het vooruitzicht om je gezondheid in eigen hand te nemen om energiek en vitaal te worden geeft een enorme stimulans.

Tijdens de intake bespreken wij de vooraf toegestuurde vragenlijsten waarmee we inzicht krijgen over de eventueel aanwezige klachten en jouw huidige leefstijl. Door daar de EMB test(via een vingerprikje) aan toe te voegen komen we echt alles te weten wat er op dat moment aan jouw gezondheid scheelt. Er kunnen vitaminen tekorten zijn ontstaan of andere belastende dingen spelen die klachten veroorzaken.

De EMB test geeft een breder en dieper beeld dan de reguliere bloedtest. Als je na de reguliere bloedtest niet opknapt kan de EMB test meer uitkomt bieden. Tenslotte is meten toch weten? Wil jij je weer energiek en vitaal voelen dan heb je met meer dan 400 metingen een compleet plaatje van jouw huidige gezondheid. Daar heb je wat aan!


Energetische Morfologische Bloedtest

De EMB test geeft jou volledige duidelijkheid over jouw gezondheid. Wacht niet te lang...kom in actie!

De EMB test geeft naast reguliere waardes ook eventuele verstoringen, blokkades en belastingen aan. Hier valt te denken aan eventuele blokkades in de organen waardoor bepaalde lichaamsprocessen niet goed verlopen. Zo kunnen de darmen en lever belast zijn waardoor hun werking niet optimaal is waardoor klachten ontstaan. Ook komen er vitaminen- en mineralen tekorten aan het licht en tevens intoleranties, dit zijn belangrijke uitkomsten die door aanvulling van supplementen of het weglaten van bepaalde voedingsmiddelen snel in goede banen te leiden zijn.

Door de EMB test te doen krijgen we inzichtelijk waar de oorzaak van eventuele klachten, intoleranties en tekorten vandaan komen. Ook ontstaat er duidelijkheid waar verbetering ligt met betrekking tot gezondheid en vitaliteit.

Als laatste geeft de EMB test ook een suppletieadvies aan die Oerrijkleven of volledig opvolgt of een voedingsadvies geeft waarmee eventueel een supplement vervangen kan worden. Het is de bedoeling je daarmee kosten te besparen en je meer bewust en creatief met voeding om te laten gaan.

De uitslag van de bloedtest is na 3 weken bekend en bespreken wij deze in een nabespreking. Ik geef je tips & trics mee op voedingsgebied, adviseer supplementen of geef je ontspanningstechnieken en massages om je Happy Lifestyle sneller te integreren in je huidige leven. Elke maand hebben wij contact om jouw voortgang te bespreken. Ik ben enorm nieuwsgierig hoe je je voelt en of je de aanpassingen goed kunt integreren of dat je het af en toe als lastig ervaart. Elke verandering kost tijd en gaat met vallen en opstaan, daarom loop ik met je mee want je hoeft het echt niet helemaal alleen te doen he. Bij een moeilijk moment kan je altijd een whatsappje sturen en ik ondersteun je. No problem!

Na ongeveer 6 tot 9 maanden doen we een nieuwe bloedtest om te kijken of er werkelijk veranderingen hebben plaatsgevonden. Ben jij ook niet nieuwsgierig?

Als jij een energiek gevoel hebt en je veel prettiger in je vel voelt kan het niet anders dat de 2e bloedtest er heel anders uitziet dan een aantal maanden daarvoor. Een geweldige stimulans om op de ingeslagen weg door te gaan. Je voelt je goed, energiek, fit en krachtig. Yeah!


BASIC - BETTER - BEST


EMB BASIC

€ 275

Intake - bloedtest - nabespreking met voeding/suppletie advies.   

EMB BETTER

€ 325

Intake - bloedtest - nabespreking met advies - 1 extra consult.

EMB BEST

€ 375

Intake - bloedtest - nabespreking met advies - 2 extra consulten.


Een goede gezondheid is niet een kwestie van geluk alleen, daar heb jij zelf ook invloed op.

Een vreugdevol, energiek en bewust leven is iets dat bereikbaar is.

Ik help je en loop graag met je mee!

Zullen we even kennismaken?

         =FREE CHOICE?=

Voor mij persoonlijk voelt het fijn de therapeut te kunnen kiezen die verstand van zaken heeft en mij een goed gevoel geeft. Doordat de verzekeraar ieder jaar meer bepalend is in de hoogte van de premie en vergoeding en een onderscheid maakt in gecontracteerde en niet gecontracteerde therapeuten, blijft er weinig tot geen VRIJE KEUZE en bewegingsruimte over voor de therapeut en de hulpvrager.

Het is mijn wens hier anders mee om te gaan. Voor mij voelt het goed dat je zelf mag bepalen waar en aan wie je jouw geld uitgeeft en dus een vrije keuze hebt. Mijn consulten kunnen door iedereen worden bezocht zonder inmenging van de verzekeraar. Het gaat erom dat je de therapeut kunt bezoeken die op dat moment het beste bij je past. Door de maandelijkse aanvullende verzekeringspremie zelf op te sparen behoudt je vrije keuze!


Jouw keuze is altijd goed op het huidige moment. Later zal blijken of dit de juiste keuze is geweest.
Tarieven Oerrijkleven

Telefonische kennismakingsgesprek 15 minuten                   €     0,00

Intake + Bravermantest                                                              €   90,00

Los consult                                                                                   €   65,00

EMB Basic (intake-bloedtest-nabespreking-advies)                 € 275.00

EMB Better (Basic + 1 extra consult)                                         € 325.00

EMB Best (Basic + 2 extra consulten)                                       € 375.00

EMB bloedtest los voor bestaande klanten                             € 150.00

Massage 55 minuten                                                                  €   57.50

Voetreflex 45 minuten                                                               €   50.00

Yoga Personal Training 55 minuten                                         €   55.00

(uitgebreide info massage - yoga www.ayurvedictouch.nl)

Consulten zijn exclusief voedingssupplementen.

Direct na het consult dien je contant of via een betalingsverzoek de betaling te voldoen.

De factuur krijg je digitaal toegezonden.

Bij melding van verhindering tot 24 uur van tevoren wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Bij latere afmelding ben ik helaas genoodzaakt de gereserveerde tijd te factureren.

******************

*****

Heeft u klachten over de behandeling gegeven door Oerrijkleven neem dan allereerst contact met mij op.

Mochten wij hier niet uitkomen dan kan je contact opnemen met de Wkkgz-geschilleninstantie Solopartners.

Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie www.solopartners.nl

E-mail verzonden