Massage als onderhoud of luxe?

Preventieve massage voorkomt dat klachten en hardnekkige blessures chronisch worden.

Maar als ik nergens last van heb waarom dan toch preventieve massage? Mijn antwoord is altijd hetzelfde: helaas staat de gemiddelde mens niet goed in contact met het lichaam en zijn er teveel activiteiten die ons afleiden. Als we uiteindelijk pijn ervaren dan heeft het lichaam al heel lang afvalstoffen opgebouwd en zet deze in de pezen en spieren met stijfheid als gevolg. Voor onderhoud is het raadzaam maandelijks een volledige lichaamsmassage(want afvalstoffen bevinden zich overal) te ondergaan en daarmee pijnklachten en blessures te voorkomen.

Het is mogelijk verschillende massage vormen te ervaren, in overleg pas ik de druk aan op jouw behoefte.

Relax my Body –> Een massage in rustig tempo met zachte strijkingen en knedingen om in diepe ontspanning te komen. Een weldaad voor je lichaam!

Tijdens een ontspanningsmassage vloeien spanningen die in voorbije periode werden opgebouwd weg en komt de geest tot rust. De massage werkt ook preventief en zorgt dat stress en vervelende situaties makkelijker los gelaten kunnen worden en niet opgeslagen worden in het lichaam.

Energize my Body –> Een massage met meer intensiteit en sneller tempo om blokkades op te heffen en verzuring en stijfheid weg te nemen.

Met deze massage ligt de nadruk meer op de behandeling van de verzuring in de spieren. Het behandelen van spanning veroorzaakt door sportbelasting, frequent bureauwerk met daarbij gepaard gaande slechte houding, stress en andere factoren die hogere spierspanning veroorzaken, werkt met deze massage het beste. De massage zorgt ervoor dat de opgehoopte afvalstoffen worden afgevoerd, de doorbloeding wordt gestimuleerd en ontspanning optreedt.

Recover my body –> Een massage met diepe intensiteit om hardnekkige verzuring en stijfheid weg te nemen.

Deze(bindweefsel)massage is een intensieve massage die in eerste instantie een wat onprettig en scherp gevoel kan geven. De massage is bedoeld probleemgebieden aan te pakken. Sommige mensen ervaren de behandeling als pijnlijk. Dit komt doordat de huid op sommige plaatsen zeer gevoelig kan zijn. De bedoeling van de behandeling is dat door de massage de spanning van de huid afneemt en uiteindelijk losser gaat aanvoelen. Deze massage wordt na ongeveer 30 minuten met een meer ontspannende massage afgesloten om de gevoeligheid van de behandelde plekken tot rust te brengen.

Relax my Feet –> De voetreflexmassage is geen medische behandeling. Wel is het zo dat de massage van de voet een zeer positieve invloed heeft op het zenuwstelsel en de bloedsomloop. De bloedcirculatie wordt verbeterd waardoor afvalstoffen verwijderd kunnen worden. Energieblokkades kunnen worden opgeheven waardoor het zelfgenezende vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

                                                     Om een afspraak te boeken bel je met 06-1139-9235

                                                  Heel graag tot ziens in de praktijk Heemstede.

E-mail verzonden