EMB pakketten - Coachingtrajecten - prijzen op een rijtje

Jouw gezondheid is belangrijk voor Oerrijkleven, tenslotte hebben wij er ons beroep van gemaakt om mensen te begeleiden naar een Happy Lifestyle. Je bent bij ons in goede handen! Hoe ziet jouw gezondheid er op dit moment uit? Voel je je goed of ervaar je toch vage klachten waar je geen antwoord op krijgt? Ervaar je vaak moeheid, hormonale klachten, huidproblemen of algemeen niet lekker in je vel? Heb je regelmatig opgeblazen darmen of soms een onverklaarbaar gevoel van onbehagen? Allemaal vragen waarop je graag antwoord zou willen hebben. De Energetische Morfologische Bloedtest(EMB) verschaft je veel duidelijkheid. Het is een zeer uitgebreid verslag waarmee de Happy Lifestyle stap voor stap binnen bereik komt.

Wat wordt er getest en hoe? 

Via een vingerprikje wordt er heel veel informatie verkregen. B.v. hoe het met je vitamine- en mineralenspiegel is gesteld, de hormonale balans, gesteldheid van je organen, darmen en darmvlies, of je intoleranties, allergieën of dat er een mogelijkheid is dat er parasieten of schimmels aanwezig zijn. Daarnaast wordt de toxische –en virale belasting gemeten, dit kan het lichaam veel energie kosten.

EMB Basic


Dit pakket is bedoeld voor degene die nieuwsgierig zijn naar de status van hun gezondheid. Met de tips en uitslag kan je zelf aan de slag om na 6 maanden opnieuw een bloedtest te doen(voor bestaande klanten kost een losse bloedtest 150,00 euro) om te vergelijken of de afgelopen 6 maanden verandering heeft opgeleverd.

EMB Better


Met dit pakket krijg je een volledig rapport over jouw gezondheid en extra begeleiding als je op later tijdstip toch nog vragen hebt en dit wilt bespreken. Stuur je vragen op via whatsapp en je ontvangt een uitgebreid antwoord terug. Wil je echter een langere tijd begeleiding dan is een coachingstraject misschien iets voor jou. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

EMB Best


Het meest uitgebreide EMB pakket voor ongeveer 9 weken. Langere trajecten, van 5 of 9 maanden, vallen onder de coachingtrajecten. Dit pakket geeft inzicht hoe het met je gezondheid is gesteld en geeft je de begeleiding die je een heel eind op weg helpt naar een Happy Lifestyle. Je kunt alvast zelf aan de slag met de tips en antwoorden op jouw vragen. De opvolging van de 4e afspraak zet alle puntjes op de i.

Dit bloedonderzoek is een mooie aanvulling en geeft veel informatie over jouw gezondheid echter vervangt nooit het advies van jouw arts.


EMB pakketten

EMB Basic

€ 279

1e afspraak - Intake + bloedtest(30-45 min)

2e afspraak uitslag met uitgebreid advies(90 min)


EMB Better

€ 329

1e afspraak - Intake + bloedtest(30-45 min)

2e afspraak uitslag met uitgebreid advies(90 min)

3e afspraak - opvolging na 6 weken(30 min)

Elke week een vraag via whatsapp(6x)

EMB Best

€ 379

1e afspraak - Intake + bloedtest(30-45 min)

2e afspraak - voedingsconsult(60 min)

3e afspraak uitslag met uitgebreid advies(90 min)

4e afspraak - opvolging na 6 weken(30 min)

Elke week een vraag via whatsapp(9x)

Coachingtrajecten

Snelle pogingen en beloften stellen helaas vaak teleur. Mogelijk heb je meerdere ervaringen gehad om in korte tijd veel gewicht te verliezen of grote veranderingen door te maken op wat voor vlak dan ook. Vaak loopt het op een teleurstelling uit en dat is helaas geen goede motivator om door te gaan. Het kan ook anders! Een coachingtraject geeft het fijne gevoel dat er voor een langere tijd iemand met je meeloopt, meekijkt en je volledig begeleidt om samen de top te bereiken.

Wat bereik je met een coachingtraject?

Je neemt het heft in eigen handen en voelt je verantwoordelijk voor je eigen welzijn. We nemen je voedingspatroon kritisch onder de loep en vormen deze langzaam om naar een Happy Lifestyle. Ongemerkt komt je natuurlijke gewicht terug, voel je je energieker en meer in balans, slaap je beter en zit je goed in je vel. Ook heb je de techniek, om met kleine stapjes succes te behalen, geleerd en pas je die overal toe.

Traject 5 maanden

€ 739

Intake + bloedtest (75 minuten)

7 consults (45 minuten)

Recepten om te watertanden

Happy Lifestyle tips & trics

2e bloedtest

Traject 9 maanden

€ 919

Intake + bloedtest (75 minuten)

7 consults (45 minuten)

Recepten om te watertanden

Happy Lifestyle tips & trics

2e bloedtest


Prijzen op een rijtje

 • Telefonische kennismakingsgesprek 15 minuten                                 €     0,00
 • Intake + Bravermantest                                                                         €   90,00
 • Los consult                                                                                             €   65,00
 • EMB Basic                                                                                              € 279,00
 • EMB Better                                                                                            € 329,00
 • EMB Best                                                                                               € 379,00
 • EMB bloedtest los voor bestaande klanten                                       € 150,00
 • Coachingstraject 5 maanden                                                               € 739,00
 • Coachingstraject 9 maanden                                                               € 919,00
 • Massage 55 minuten                                                                            €   60,00
 • Voetreflex 45 minuten                                                                          €  50,00
 • Yoga Personal Training 55 minuten                                                     €  55,00 

(meer info en prijzen over massage - yoga www.ayurvedictouch.nl)

Consulten zijn exclusief voedingssupplementen. Direct na het consult dien je contant of via een betalingsverzoek de betaling te voldoen. De factuur krijg je digitaal toegezonden.Bij melding van verhindering tot 24 uur van tevoren wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Bij latere afmelding ben ik helaas genoodzaakt de gereserveerde tijd te factureren.

Heeft u klachten over de behandeling gegeven door Oerrijkleven neem dan allereerst contact met mij op. Komen wij er niet uit neem dan contact op via www.gatgeschillen.nl

Vrije keuze

Doordat de verzekeraar ieder jaar meer bepalend is in de hoogte van de premie en vergoeding en een onderscheid maakt in gecontracteerde en niet gecontracteerde therapeuten, blijft er weinig tot geen vrije keuze en bewegingsruimte voor de therapeut en hulpvrager.

Mijn consulten kunnen door iedereen worden bezocht zonder inmenging van de verzekeraar. Het gaat erom dat je de therapeut kunt bezoeken die op dat moment het beste bij je past. Door de maandelijkse aanvullende verzekeringspremie zelf op te sparen behoudt je vrije keuze!


Voor informatie over mijn lidmaatschap bij CAT beroeps vereniging zie www.catcollectief.nl


Voor informatie over mijn lidmaatschap bij GAT geschillen instantie zie www.gatgeschillen.nl

E-mail verzonden