Oerrijkleven

Weer terug naar de natuur!

Jou in optimale gezondheid brengen is waar het om gaat bij Oerrijkleven.

Met alle middelen en inzet die wij tot onze beschikking hebben helpen wij

jou naar een Happy Lifestyle die bij jou hoort!

Orthomoleculaire Therapie

Orthomoleculaire therapie is erop gericht de gezondheid te bevorderen of ziekteprocessen te herstellen. De behandeling heeft tot doel om de lichaamscellen (onze bouwstenen) te voorzien van optimale hoeveelheden vitamines, mineralen en andere noodzakelijke voedingsstoffen.

lees Meer
Supplementen

Vitaminen en mineralen zijn zeer belangrijk voor ons lichaam, sterker nog; als het lichaam bepaalde vitaminen en mineralen moet ontberen ontstaan klachten. Als wij gezonde en afwisselende voeding eten dan krijgen we toch alle vitaminen binnen? Althans zo hoort het toch te zijn of heb ik dat verkeerd begrepen?

lees Meer
Lifestyle

Lifestyle betekent dat je meer aandacht hebt voor je leefpatroon die invloed heeft op je gezondheid. Een gezonde Lifestyle typeert zich door bewust te eten, te bewegen, bewust gedrag en gezond gewicht. Het gaat erom dat we terug gaan naar de natuur vanuit zuiverheid, eerlijkheid en bewustzijn.

lees Meer

Wist je dat...

* Er elke week ongeveer 6% van het botweefsel gerecycled wordt en er 16,6% nodig is voor volledig nieuwe botmassa?

* Kokosolie verzadigd vet is en toch niet schadelijk is voor onze aderen? Op lichaamstemperatuur wordt het n.l. vloeibaar en slaat niet aan.

* Kokosolie in India al eeuwen ingezet wordt via Oilpulling; het spoelen van de mond om schadelijke virussen en bacteriën te verwijderen uit de mond en slokdarm.

* Dat onder invloed van een stevige massage de samenstelling van je bloed verandert? Je lichaam maakt meer witte bloedcellen aan en helpt ziekteverwekkers in je lichaam te bestrijden en je immuunsysteem te versterken.

* Er vele voordelen zijn van Omega 3? Zo is het een belangrijke bouwsteen van je hersenen, draagt het bij aan een normale hartwerking, kan auto-immuunziekten bestrijden, draagt bij aan een normale bloeddruk, gaat ontstekingen tegen en heeft een gunstige invloed op Alzheimer.

* De darmflora van de moeder piekfijn in orde moet zijn voordat de baby geboren wordt? Mocht dit niet het geval zijn dan kan de baby problemen met de darmen krijgen, zelfs op latere leeftijd. Beter voorkomen dan genezen!

Je hoeft het niet alleen te doen!

Via orthomoleculaire therapie werken we aan Lifestyle in het algemeen. Na het bekijken van jouw huidige voedingspatroon, beweging -en ontspanningspatroon werken wij stap voor stap naar jouw eigen Lifestyle toe.

Naast voeding, met eventuele ondersteuning van supplementen, is yoga en massage een goed onderdeel van een gezonde Lifestyle gebleken. Neem eens een kijkje op Ayurvedictouch.nl voor meer informatie."Er is meer in het leven dan

het tempo opvoeren"

Mahatma Gandhi

 Ik ben Bianca, holistisch therapeut en

Lifestyle Coach.

Ik weet hoe het is om belemmerende klachten te ervaren die ervoor zorgen dat je het leven niet kan ervaren zoals je dat graag zou willen. Heel vervelend en soms dominant aanwezig. Mijn zoektocht heeft mij langs diverse therapeuten -en ontspanningstechnieken gebracht die mij enorm veel hebben geholpen. Nog steeds ervaar ik veel ondersteuning van massage en yoga en daarnaast bezoek ik nog regelmatig een therapeut om mijn lichaam de boost te geven die het nodig heeft. Voor mij valt het allemaal onder lichamelijk onderhoud en zorgt het ervoor dat ik het leven kan omarmen en met veel vreugde kan beleven.

Mijn ervaringen deel ik graag met jou. In mijn praktijk heb je de keuze in Orthomoleculaire Therapie, Lifestyle, eventuele ondersteuning met supplementen, diverse (therapeutische) massage technieken en Personal Yoga Training. Alle onderdelen zijn met elkaar in harmonie en complementair aan elkaar, echter kan je ook voor 1 onderdeel kiezen als dat je meer aanspreekt.

Wil je meer weten over wat een holistisch therapeut voor je kan betekenen?

Ik maak graag tijd voor je vrij!  Je bent van harte welkom in mijn praktijk.

Jij bent het waard om "jouw tempel" de zorg en aandacht te geven die het verdient.

*****

The best project you ever work on is YOU!–

Wat anderen over mij zeggen...
Voel me weer mens! Bij Bianca terecht gekomen en heeft zij mij het hemd van mijn lijf gevraagd en de bloedtest afgenomen om zeer uitgebreid de status van mijn huidige gezondheid te weten te komen. Met veel aandacht tijdens de intake en goed advies gekregen waarmee ik aan de slag kon. Na een paar weken voelde ik al verbetering en kan ik sinds tijden weer zeggen dat het beter met me gaat. Heel blij mee!

Mijn darmen op orde... Met mijn geschiedenis van veel buikpijn en opgeblazen gevoel kwam ik bij Bianca terecht. Mijn voedingspatroon bleek te wensen over te laten en hebben we die stap voor stap aangepast. Ook hebben we ondersteunende supplementen ingezet om het darmvlies weer aan te laten sterken. Inmiddels voel ik me een ander mens..

Na een lange zoektocht... Vanwege allerlei vage klachten bij Bianca terecht gekomen. Ik liep al jaren met deze klachten en helaas had niets tot dan toe geholpen. Na een uitgebreid gesprek en de bloedtest bleek dat er een intolerantie aanwezig was en sommige vitaminen tekorten. Door bepaalde voedingsmiddelen weg te laten en de tekorten aan vitaminen aan te vullen voel ik me na een paar maanden een stuk beter!

Ik at al heel bewust, gevarieerd en meestal biologisch, minder zuivel, meer soja en veel plantaardig voeding maar wilde ik toch weten hoe ik er voor stond. Met Bianca een afspraak gemaakt voor een bloedtest via een vingerprikje. Na de vragenlijsten te hebben ingevuld kwam al snel de uitslag. Deze was heel verrassend en zeer uitgebreid. Er komen veel conclusies uit dat beetje bloed. Behalve de goede en ook duidelijke uitleg van Bianca kreeg ik goede voedingsadviezen mee. Anders ontbijten, andere tussendoortjes en het advies om supplementen te gebruiken. En oh ja, niet vullen maar voeden…Ik voel me heel goed, met het juiste ontbijt nu minder snel alweer “honger”. Ik eet andere tussendoortjes en heb meer energie.

In april 2022 heb ik een EMD test bij Bianca laten doen om te onderzoeken hoe ik mijn spijsvertering kon verbeteren en ook het fit zijn. Na een vingerprik werd een klein buisje bloed gevuld welke werkelijk veel informatie gaf. Mijn voeding is meer aangepast. Tarwe(en gluten)daar ben ik op gaan letten. Sowieso word je je van alles weer zeer bewust na de consulten. Bianca kwam letterlijk en figuurlijk met ideeën voor een ander en heerlijk ontbijt met teffvlokken, gedroogde vruchten en ongebrande noten. En hiervoor neem je graag de tijd om dit te eten. De vitamine B12 is toegevoegd en dit deed mij ook goed

HI Let's Talk and meet!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ik vertel je er graag over tijdens een GRATIS kennismakingsgesprek. 

Gelijk een intake of uitgebreide bloedtest inplannen? Dat kan natuurlijk ook. Mijn nummer is 06-11399235

Een ZOOM consult behoort tot de contact mogelijkheden.

Praktijkadres: Koppestokstraat 87 Haarlem

Gratis parkeren aan de Lorentzkade op een paar minuten loopafstand van de praktijk.

"let food be thy medicine and medicine be thy food"

Hippocrates 460 v. Chr.

E-mail verzonden