About me...

Hallo ik ben Bianca!

Al vanaf mijn jonge jaren is er een sterke overtuiging dat beweging het lichaam sterk maakt en dat goede voeding daarvan een onderdeel is. Ik vond het normaal altijd in beweging te zijn en bewust met voeding bezig te zijn. Heel organisch resulteerde dat in het geven van sportlessen en later ging dit over in wekelijkse yogalessen. Door zelf veel aan yoga te doen en massages te ervaren, werd ik me bewust van mijn lichaam en kreeg ik, ondanks dat ik supergezond leefde, vage klachten waarop mijn leven enorm uit balans raakte. Na een lange zoektocht bezocht ik een biologische tandarts die mij na een uitgebreide test vertelde dat er een metaalvergiftiging, de ziekte van Lyme en nog een aantal vervelende bacteriën aanwezig bleken te zijn. Daarnaast verstoorden een aantal kronen mijn immuunsysteem dusdanig dat er snel gehandeld moest worden. Het was wel even schrikken echter duidelijkheid krijgen is de sleutel tot de oplossing. Het pittige helingsproces bracht mij o.a. langs een Homeopaat voor alle ontgiftingsprocessen en via een Orthomoleculaire Therapeut kwam ik op het spoor van vitaminen tekorten.

Na vele ontgiftingskuren, het aanvullen van suppletie en opstarten van een behandelplan bij de biologische tandarts, is er grote verbetering opgetreden; ik voel me energieker en ben ik van de spier- en gewrichtsklachten af. Dat is fijn zeg!

Het helingsproces heeft mij enorm geprikkeld om de aanwezige kennis op het gebied van sportiviteit, ontspannende activiteit(yoga), massage therapie, volwaardige voeding en supplementen, uit te breiden en te verdiepen om ook anderen hiermee te ondersteunen. Als geen ander weet ik wat goede voeding en ontspanning voor het lichaam kan betekenen. Door het zelf door te maken kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik een expert ben geworden. Mijn reis heeft veel positiefs gebracht; veel kennis en inzichten om mijzelf en jou te begeleiden naar een energieke en vitale gezondheid.

Ik verheug mij enorm op het delen van mijn ervaring met jou om aan je gezondheid te werken. Druk zijn en vele ballen hoog houden en daardoor regelmatig in de spagaat zitten voelt op een gegeven moment niet prettig meer. Mogelijk zijn er klachten waar je niet altijd meteen tijd voor kunt vinden. Ik help jou jezelf te vinden en weer energiek en vitaal te worden.

Jouw gezondheid is mij veel waard en gun ik jou een HAPPY LIFESTYLE.. Het is zo fijn om elke dag uitgerust uit bed te komen, de dag te starten met een glimlach en de gehele dag gemakkelijk door te komen. Dat wil jij toch ook? Easy peasy choice!

DOE JE MEE?

Energieke groet,

Bianca van Zeijderveld

E-mail verzonden