About me...

Hallo ik ben Bianca!

Al vanaf mijn jonge jaren is er een sterke overtuiging dat beweging het lichaam sterk maakt en dat goede voeding daarvan een onderdeel is. Ik vond het normaal altijd in beweging te zijn en bewust met voeding bezig te zijn. Heel organisch resulteerde dat in het geven van sportlessen en later ging dit over in wekelijkse yogalessen. Door zelf veel aan yoga te doen en massages te ervaren, werd ik me bewust van mijn lichaam en kreeg ik, ondanks dat ik supergezond leefde, vage klachten waarop mijn leven enorm uit balans raakte. Na een lange zoektocht bezocht ik een biologische tandarts die mij na een uitgebreide test vertelde dat er een metaalvergiftiging, de ziekte van Lyme en nog een aantal vervelende bacteriƫn aanwezig bleken te zijn. Daarnaast verstoorden een aantal kronen mijn immuunsysteem dusdanig dat er snel gehandeld moest worden. Het was wel even schrikken echter duidelijkheid krijgen is de sleutel tot de oplossing. Het pittige helingsproces bracht mij o.a. langs een Homeopaat voor alle ontgiftingsprocessen en via een Orthomoleculaire Therapeut kwam ik op het spoor van vitaminen tekorten.

Na vele ontgiftingskuren, het aanvullen van suppletie en opstarten van een behandelplan bij de biologische tandarts, is er grote verbetering opgetreden; ik voel me energieker en ben ik van de spier- en gewrichtsklachten af. Dat is fijn zeg!

Het helingsproces heeft mij enorm geprikkeld om de aanwezige kennis op het gebied van sportiviteit, ontspannende activiteit(yoga), massage therapie, volwaardige voeding en supplementen, uit te breiden en te verdiepen om ook anderen hiermee te ondersteunen. Als geen ander weet ik wat goede voeding en ontspanning voor het lichaam kan betekenen. Door het zelf door te maken kan ik met volle mond zeggen dat ik een expert ben geworden. Mijn reis heeft dus ook iets positiefs gebracht n.l. veel kennis en inzichten om mijzelf en ook anderen te begeleiden naar een vitale gezondheid.

Ik verheug mij enorm op het delen van mijn vele ervaringen met mensen die gemotiveerd zijn om aan hun gezondheid te werken. Mensen die van hun jarenlange vage klachten af willen komen en hun vitaliteit en gezondheid graag willen omarmen.

Gezondheid is niet iets vanzelfsprekends, daar moet je echt je best voor willen doen. Het verwerven van een goede gezondheid is je bewust worden van wat mogelijk is en je daarvoor willen inzetten. Jouw "tempel" moet je koesteren en zuinig op zijn!

Voor mijn "tempel" doe ik alles en help ik jou graag hetzelfde te doen en een Happy Lifestyle te bereiken!

Lieve groet,

Bianca van Zeijderveld

E-mail verzonden