Over mij...

Hallo ik ben Bianca!

Al vanaf mijn jonge jaren is er een sterke overtuiging dat beweging het lichaam sterk maakt en dat goede voeding daarvan een onderdeel is. Ik vond het normaal altijd in beweging te zijn en bewust met voeding bezig te zijn. Heel organisch resulteerde dat in het geven van sportlessen en later ging dit over in wekelijkse yogalessen. Door zelf veel aan yoga te doen en massages te ervaren, werd ik me bewust van mijn lichaam en kreeg ik, ondanks dat ik supergezond leefde, vage klachten waarop mijn leven enorm uit balans raakte. 

Om weer in balans te komen ben ik volledig back to basic gegaan met voeding, beweging en verzorging en dat heeft geresulteerd in de balans die ik zocht en nodig had.

 Ik verheug mij enorm op het delen van mijn ervaring om aan jouw gezondheid te werken. Druk zijn en vele ballen hoog houden en daardoor regelmatig in de spagaat zitten voelt op een gegeven moment niet prettig meer. Mogelijk zijn er klachten waar je niet altijd meteen tijd voor kunt vinden. Ik help jou jezelf te vinden en weer energiek en vitaal te worden.

Jouw gezondheid is mij veel waard en gun ik jou een HAPPY LIFESTYLE. Het is heel fijn om elke dag fris en uitgerust op te starten en de dag energiek door te komen. Dat wil jij toch ook? Easy peasy choice!

Ik help je inzicht te krijgen in de oorzaak van jouw klachten. Daarna zetten we de volgende stap(pen) die nodig zijn om jouw goede gezondheid te bereiken.

Energieke groet,

Bianca van Zeijderveld

"Ik liep al jaren met klachten rond en helaas had niets tot dan toe geholpen. Na een uitgebreid gesprek met Bianca en het afnemen van de bloedtest bleek dat er een intolerantie aanwezig was en waren er sommige vitaminen tekorten. Door bepaalde voedingsmiddelen weg te laten en de tekorten aan vitaminen aan te vullen voel ik me na een paar maanden een stuk beter!"

E-mail verzonden